Picknick

De eerste les van het nieuwe schooljaar was een groot succes. We mochten drie nieuwe leerlingen verwelkomen en zagen ook oude vertrouwde gezichten weer terug. Deze eerste les stond in het teken van elkaar beter te leren kennen. Nadat iedereen zichzelf had voorgesteld gingen de leerlingen aan de slag met de eerste opdracht van hun persoonlijke map. Hierbij vulde elke leerling een bladzijde in over zichzelf. Ondertussen werd er van elke leerling een portretfoto gemaakt die de volgende les in ieders persoonlijke map komt.

Na de pauze was het de beurt aan de ouders om elkaar beter te leren kennen tijdens de picknick. Iedereen had iets meegenomen en de picknicktafel stond vol met lekkernijen. Onder het genot van de najaarszon sloten we deze les een uur later dan gepland af met een volle maag en veel motivatie voor het komende schooljaar.