Taalcentrum PRAATJE in Toulouse is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor De Spijker, leeftijdsgroep 2 tot en met 11 jaar. Het leerlingen aantal is dit jaar fors gestegen en we zijn op zoek naar iemand die ons team kan versterken. Het gaat om 2 keer 2 uur les per maand op zondagochtend voor een groep van 20 kinderen. We richten onze lessen zo in, dat door middel van sport, dans, theater, rekenen, taal knutselen en experimenten, de leerlingen door allerlei verschillende situaties leren communiceren en samenwerken in het Nederlands.

Heb je onderstaand diploma of ben je in opleiding hiervoor, twijfel dan niet om te reageren:
– Pabo-docent
– Leerkracht Lager Onderwijs in België
– Docent Frans of Nederlands
Ook als je Nederlandstalig bent en je graag met kinderen werkt, ben je van harte welkom.

Kijk voor meer informatie over de lesinhoud op onze website.

De vergoeding wordt uitbetaald met een Cheque Emploi Associatif of als auto-entrepreneur.

One Thought to “PRAATJE is op zoek naar een leuke leerkracht!”

  1. Ineke Blom van de Poll

    Ik ben misschien wel geinteresseerd in de baan van leerkracht. Ik heb een 1e graads bevoegdheid theater. Ik heb 25 jaar les gegeven in NL. Mijn laatste baan was docent op een grote scholengemeenschap waar ik aan de LWOO brugklas naast mijn eigen vak drama, ook Nederlands, Engels en wiskunde gaf. Verder gaf ik CKV 1 aan HAVO 4, Atheneum 4 en VMBO 3 basis . Daarvoor werkte ik in de ondersteuning kunstzinnige vorming van zowel basis- als voortgezet onderwijs.
    In Frankrijk heb ik 10 jaar geleden mijn eigen theatergroep opgericht, heb op de Grand Ecole des mines in Albi “théâtre en Anglais” gegeven en werk nu voor het derde jaar als animatrice théâtre op de écoles primaires in het kader van de TAP Temps d’Activités Périscolaires.
    Ik heb dus geen PABO, wel heel veel ervaring met lesgeven en dan vooral op dramagebied. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Een cv kan ik toesturen.

Leave a Comment