Een kaart schrijven naar iemand in Nederland, eierdopjes maken, eieren schilderen en eieren zoeken: een druk programma waar de kinderen zelf mochten kiezen welke activiteit ze wilden doen. Opa’s en oma’s zijn verwend met mooie kaarten vol vlinders en bloemen. De eieren werden in een verfbadje gedaan en versierd met vrolijke stippen en strepen. Vervolgens konden de kinderen een bijpassend zelfgemaakte eierdopje maken. Het was heerlijk weer en de ouders hadden in de tussentijd de chocolade-eitjes buiten verstopt. Na het knutselen ging de klas naar buiten om ze te zoeken. De kinderen speurden de hele speelplaats af, totdat alle 80 eitjes gevonden waren! Na het verdelen van de eitjes speelden de kinderen lekker in de tuin, terwijl de ouders en docenten gezellig zaten te picknicken.
Dankzij deze leuke dag, heeft de Spijker er twee nieuwe leerlingen bij, dat maakt een groep van 18 leerlingen!

Leave a Comment