Taalcentrum PRAATJE in Toulouse is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor De Spijker, leeftijdsgroep 2 tot en met 11 jaar. Het leerlingen aantal is dit jaar fors gestegen en we zijn op zoek naar iemand die ons team kan versterken. Het gaat om 2 keer 2 uur les per maand op zondagochtend voor een groep van 20 kinderen. We richten onze lessen zo in, dat door middel van sport, dans, theater, rekenen, taal knutselen en experimenten, de leerlingen door allerlei verschillende situaties leren communiceren en samenwerken in het Nederlands.

Heb je onderstaand diploma of ben je in opleiding hiervoor, twijfel dan niet om te reageren:
– Pabo-docent
– Leerkracht Lager Onderwijs in België
– Docent Frans of Nederlands
Ook als je Nederlandstalig bent en je graag met kinderen werkt, ben je van harte welkom.

Kijk voor meer informatie over de lesinhoud op onze website.

De vergoeding wordt uitbetaald met een Cheque Emploi Associatif of als auto-entrepreneur.

Leave a Comment