2018 is van start! Wij willen iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Het tweede trimester begint zondag 21 januari en we hopen iedereen in het nieuwe jaar weer te zien.

Op de laatste les van het eerste trimester hadden we een kleidocente te gast die voor alle kinderen een blok klei had meegenomen. De jongste groep kreeg de opdracht hun lievelingsdier te kleien en deze te bevestigen op een tegeltje van klei. Hierop werd een theelichthoudertje gekleid en vervolgens werd het kunstwerk geverfd. De oudste groep mocht een lichthuisje te kleien. Niet alle kinderen waren al gewend om met klei te werken, maar aan het eind van de les hadden de kinderen prachtige kunstwerkjes gecreëerd. Juf Hilde heeft ze allemaal meegenomen naar huis om ze te bakken. Na de vakantie zullen de drie juffen de gebakken theelichthoudertjes en lichthuisjes ophalen en deze aan de kinderen meegeven.

Leave a Comment