Door technische redenen heeft het even geduurd: hierbij eindelijk ons lesverslag van 21 januari.

In deze eerste les van het tweede trimester is het nieuwe les schema ingegaan.  Alle ouders waren gelukkig goed op de hoogte en het verliep dan ook zonder problemen. Hiervoor dank!

Het thema voor de komende maanden is muziek. Elke les zullen twee verschillende muziekinstrumenten worden behandeld. Dit keer was het de djembé en het drumstel.  Aan de hand van de klank hiervan moesten de kinderen raden om welke instrumenten het ging. Dat was nog niet zo gemakkelijk! Hierna was het tijd voor het herkennen en maken van klanken aan de hand van een spel. Tijdens de pauze van groep A en B kwam groep C binnen. Zij mochten alvast het ‘Freek Vonk lied’ gaan bestuderen. Om de rust er weer in te brengen hebben we na de pauze een yoga oefening gedaan, gegeven door onze eigen professionele yoga instructrice Yara.  Hierna hebben we het Freek Vonk lied opgenomen welke als uitnodiging naar hem zal worden opgestuurd. Voor de groepen A en B was het al weer tijd om naar huis te gaan. In het laatste uur heeft groep C heeft de verschillende muziekstijlen en –stromingen bestudeerd en is geëindigd met een muziek-quiz.

Leave a Comment