Het laatste trimester van het schooljaar is begonnen en het thema is dit keer ‘ Een heleboel gevoel!’. We gaan het hebben over emoties en gevoelens. Wat zijn dat eigenlijk en hoe ga je er mee om? Heeft iedereen emoties en wanneer kun je een jezelf of aan een ander zien wat hij of zij voelt? De leerlingen van de Spijker kunnen jullie vragen hierover (in het Nederlands) beantwoorden na dit trimester.

Het zal jullie niet ontgaan zijn: donderdag was het Koningsdag! Onze leerlingen hebben de verjaardag van Willem-Alexander afgelopen zondag al gevierd. Vele leerlingen (en ouders) kwamen gehuld in de mooiste oranje outfits naar school. Na de gebruikelijke taallessen voor de oudste leerlingen kon het feest beginnen. Op het programma stond koekhappen, de stoelendans, sjoelen en estafette-, zak- en eierlopen. Hierbij een kiekje van het koekhappen!

Leave a Comment